Decor IFFR Live 2016

Ontwerp en uitvoering International Film Festival Rotterdam

Decor IFFR Live 2016

IFFR Live keert in 2016 terug met vijf films die in première gaan tijdens de 45ste editie van IFFR en tegelijkertijd in meer dan veertig filmtheaters elders in de wereld worden vertoond. De tweede editie van IFFR Live vindt plaats van vrijdag 29 januari tot en met zondag 31 januari 2016.

Bij de premières in de Rotterdamse Schouwburg zijn - net als vorig jaar - de filmmakers aanwezig. Alle kijkers, of ze nu in Nederland, Engeland, Italië, Polen, Canada of elders ter wereld in het filmtheater zitten – kunnen na afloop van de film via Twitter deelnemen aan de Q&A en zo op afstand het festivalgevoel ervaren. Na elke voorstelling staan naast de Q&A bijpassende live events, zoals muziekoptredens geprogrammeerd. De Q&A wordt tevens live online uitgezonden.

Met IFFR Live wordt het bereik van festivalfilms zo groot mogelijk gemaakt, door het inzetten van nieuwe technologieën en nieuwe media.

Katheder en Andreetjes

Naast het decor voor IFFR Live hebben we ook een katheder met ledverlichting en een vijftal mobiele presentatieborden (in de volksmond Andreetjes) ontworpen en uitgevoerd.


<< terug naar Dingen